Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zacząć

dawidek951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od czego i jak nagrywać na yt z gry metin 2. Nagrywanie to moja pasja.Nagrywałem z minecraft ale mi nie wyszło więc postanowiłem nagrywać od metina ale problem jest taki że nie wiem jak zaczynać przygodę nagrywania z metina jakieś porady?

Opublikowano

Sam nie jestem YT'berem, ale oglądam kilku takich, którzy nagrywają metina i doszedłem do wniosku, że żeby przyciągnąć do siebie ludzi, to musisz na prawdę dobrze znać grę. Najlepiej jak będziesz nagrywał tylko z oficjalnej odsłony lub tylko z prywatnych serwerów. Musisz też mieć to 'coś', żeby ludzie Cię oglądali i czekali na kolejne filmy.

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

A skazówki co najlepiej nagrywać w metinie tak żeby ludzi przyciągało, bo pewnie same patrzenie jak bym expił to było by nudne.

Opublikowano

A skazówki co najlepiej nagrywać w metinie tak żeby ludzi przyciągało, bo pewnie same patrzenie jak bym expił to było by nudne.

Nikt normalny ktory zaczyna nagrywac na powaznie nie zadaje tego typu pytan. Gdyby to byla Twoja pasja to bys obejrzal 2-3 filmiki a YT z serii metin2 to juz bys wiedzial co i jak zrobic, co nagrywac a czego nie nagrywac, jaka dlugosc filmikow itp itd.

Nagrywasz tylko ulepszanie, dropienie, pvp, pokazywanie kazdego dropu z kazdego metina/bossa (metina kazdego lvla) i ogolnie pokazujesz w jak najlepszy sposob server, opisujesz go filmikami. Tylko te opisywanie nie ma byc na 30 minut ( 2 filmiki ) tylko na serie 10-20 ( jak sie da 20 )

Opublikowano

Nikt normalny ktory zaczyna nagrywac na powaznie nie zadaje tego typu pytan. Gdyby to byla Twoja pasja to bys obejrzal 2-3 filmiki a YT z serii metin2 to juz bys wiedzial co i jak zrobic, co nagrywac a czego nie nagrywac, jaka dlugosc filmikow itp itd.

Nagrywasz tylko ulepszanie, dropienie, pvp, pokazywanie kazdego dropu z kazdego metina/bossa (metina kazdego lvla) i ogolnie pokazujesz w jak najlepszy sposob server, opisujesz go filmikami. Tylko te opisywanie nie ma byc na 30 minut ( 2 filmiki ) tylko na serie 10-20 ( jak sie da 20 )

dziękuje ci bardzo. O takie coś mi chodziło.

Opublikowano

Nagrywaj tylko te ciekawsze momenty, czyli większe level up'y, ulepszanie, przechodzenie dungeonów, ubijanie bossów, pvp, itp. 

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Od czasu do czasu nagraj jakiś specjal z Eventu, pokaż inne postacie, ulepszanie itemków to klasyk.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Według mnie najlepiej zaczynać od jakiegoś znanego serwera, na ktorym aktualnie gra dużo youtuberów, oni zauważą Ciebie, spodobasz im się, zaczną komentować Ci filmy i idzie się naprawdę bardzo szybko wybić. Teraz nagrywaj wszystko co Ci się nawinie, np;

• otwieranie skrzyń XXX,
  • ulepszanie dobrych przedmiotów,
  • pokaz tego, ile można zrobić na małym poziomie.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Legenda
Opublikowano

Bez własnego pomysłu nic nie zrobisz. Możesz drzeć mordę do mikrofonu i zgromadzić pokemony lub jak większość seria z serwera, ulepszanie, bicie bossów oraz mikrofon to podstawa teraz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Bez własnego pomysłu nic nie zrobisz. Możesz drzeć mordę do mikrofonu i zgromadzić pokemony lub jak większość seria z serwera, ulepszanie, bicie bossów oraz mikrofon to podstawa teraz.

Tak, tak jak isamu aka najwieszky/sza idiota/ka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że najlepiej nagrywać jest z serwera który jest na topce, ale nie taki z którego nagrywa dużo YTberów ;)

Odcinki treściwe, ładne jakościowo i masz widzów ;)

Opublikowano

Zacznij od GamePlaya - zrób sobie jakieś intro lub o nie poproś - jeśli musisz to Mirilis Action na lewo (nie polecam). Jakaś muzyka i jeśli się wstydzisz z początku to nie mów a próbuj na boku a potem na głowny z głosem. Nie rób rutyny itd. Tylko jakieś zmiany podczas filmu.

...................\/...................

Opublikowano

Popatrz sobie na publikacje serwerów na MPC zobacz jaki serwer jest dość popularny parę dni przed startem i nagrywaj z niego.

- przygotuj się na zainwestowanie w IS

- expienie po kilkanaście godzin na dobę od samego początku serwera

- reklamuj filmiki w temacie owego serwera i na jego forum

Nagrywaj ulepszanie eq (o ile to nie serwer easy), bossy, wojny gildii, lv up'y, konkursy pvp itp.

Pamiętaj, że najlepiej być w topce serwera ;>

Opublikowano

Wybież jeden serwer a potem poproś o inne i pamiętaj żeby nie przynudzać tylko pokazywać serwer z jak najlepszej strony itd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nagrywaj wojny, bicie bosów, kucie, expa , ox najlepiej na priv gdzie coś sie dzieje. Znajdź serwer a są takie chociażby MakimiMt2 że ox jest co 2 dzień częste zuo i inne fajne zabawy, tam sie gm poprostu stara i sie mu chce działać. SErwer typowy hard a to tym bardziej fajnie sie nagrywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...